Bianca Censori

Πολλές φέρεται να είναι οι αναφορές στην ιταλική αστυνομία καθώς της ζητούν να τιμωρήσει τη “σύζυγο” του Kanye West, Bianca Censori για την εμφάνιση που έκανε στην καθολική χώρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η 28χρονη αρχιτέκτονας σύμφωνα με τη Daily Mail, καθώς εμφανίστηκε με ένα catsuit το οποίο έδινε την εντύπωση πως είναι γυμνή.

Η Bianca Censori για μια ακόμη φορά επέλεξε να μη φορέσει στηθόδσμο και σε κάποια στιγμές της αναγκαζόταν να καλύψει το σημείο των θηλών ενώ ο Kanye West επέλεξε να μαυροφορεθεί για μια ακόμη φορά.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail Αυστραλίας έχουν προκαλέσει πανικό και οι χρήστες του διαδικτύου ζητούν από την ιταλική αστυνομία να τιμωρήσει τη γυναίκα για τις στιλιτσικές επιλογές της.

“Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Η Ιταλία είναι πιο συντηρητική και καλά κάνει”, έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Στην Ιταλία θεωρείται προσβολή αν κάποιος άνθρωπος κυκλοφορεί με πολύ προκλητικά ρούχα ή ενδυμασία παραλίας η οποία είναι αποκαλυπτική! Και η σύντροφος του γνωστού ράπερ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με όλα τα looks που έχει επιλέξει!

Τσέκαρε και αυτά: