Brunch
Brunch: Για πολλούς, η εμπειρία νέων γαστρονομικών απολαύσεων είναι ένα από τα καλύτερα μέρη των ταξιδιών.
Με 49,2 δισεκατομμύρια προβολές για το hashtag “πρωινό ” και 43 εκατομμύρια για το “ευρωπαϊκό φαγητό “2 είναι σαφές ότι οι άνθρωποι σίγουρα δεν παραβλέπουν το πρώτο γεύμα της ημέρας.
Γι’αυτό το loveholidays αποκάλυψε μια κατάταξη των 20 κορυφαίων ευρωπαϊκών πόλεων για πρωινό αναλύοντας παράγοντες που σχετίζονται με το φαγητό, όπως:
– Αρτοποιεία
– Breakfast spots
– Καφετέριες
– Κόστος καφέ και
– Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το Λονδίνο πήρε τη πρώτη θέση με πάνω από 226 αρτοποιεία και 3589 καφετέριες πρωινού, ακολουθούμενο από τη Ρώμη, το Παρίσι και τη Γιορκ. Με το πρωινό να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας, η Αθήνα φαίνεται να ξέρει πώς να το σερβίρει γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατάταξη και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στην 17η θέση!
Για πολλούς, η εμπειρία νέων γαστρονομικών απολαύσεων είναι ένα από τα καλύτερα μέρη των ταξιδιών. Με 49,2 δισεκατομμύρια προβολές για το hashtag “πρωινό ” και 43 εκατομμύρια για το “ευρωπαϊκό φαγητό “2 είναι σαφές ότι οι άνθρωποι σίγουρα δεν παραβλέπουν το πρώτο γεύμα της ημέρας.
Καθώς το καλοκαρι πλησιάζει σε όλη την Ευρώπη και με όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιθυμούν να πάνε για ένα city break, το loveholidays αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη για τους λάτρεις του πρωινού, βοηθώντας τους να αποφασίσουν ποιον προορισμό θα επισκεφθούν στη συνέχεια.
Το Λονδίνο βρίσκεται στην πρώτη θέση ως το καλύτερο μέρος της Ευρώπης για πρωινό. Με 3.589 καφετέριες πρωινού, 1.078 καφετέριες και 226 αρτοποιεία, οι επισκέπτες της πρωτεύουσας έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για το πρωινό τους γεύμα. Κατά μέσο όρο, 27.300 άνθρωποι αναζητούν κάθε μήνα “πρωινό στο Λονδίνο”.
Η Ρώμη κατατάσσεται στη δεύτερη θέση, με την πόλη να διαθέτει 404 καφετέριες για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν αυθεντικό ιταλικό καφέ – μεταξύ όλων των πόλεων της κατάταξης, θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές καφέ στη Ρώμη, με αυτές να ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 1,45 ευρώ.
Το Παρίσι, πασίγνωστο για τα γλυκά και τις μπαγκέτες του, βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η γαλλική πρωτεύουσα διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό αρτοποιείων, με 274 να δοκιμάσετε μαζί με 1.967 καφετέριες πρωινού και 230 καφετέριες.
Δεν θα λιμοκτονήσετε ούτε για επιλογές που αξίζουν στο Instagram, καθώς πάνω από 191.000 άνθρωποι δημοσιεύουν την εμπειρία τους στο παρισινό πρωινό. Με το πρωινό να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας, η Αθήνα φαίνεται να ξέρει πώς να το σερβίρει γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατάταξη και συγκεκριμένα η Αθήνα βρίσκεται στην 17η θέση!

Τσέκαρε κι αυτά: