Blue Ivy

Η Blue Ivy κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα TikTok sensations το φετινό καλοκαίρι καθώς συνόδευσε την Beyonce στην παγκόσμια περιοδεία της και εμφανίζεται στη σκηνή όπου πραγματοποιεί ένα χορευτικό σε συνεργασία με τη μαμά της για το τραγούδι “My Power”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H 11χρονη κόρη της σούπερ σταρ και του Jay Z έχει μεγαλώσει πολύ και κάθε της εμφάνιση στις συναυλίες απασχολεί! Μάλιστα, οι περισσότεροι tiktokers έχουν χορέψει παραπάνω από μια φορές το χορό που κάνει με τη μητέρα της!

Υπάρχει, όμως, ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και δείχνει τη Blue Ivy να ολοκληρώνει το χορευτικό και στο τέλος να σχηματίζει με τα χέρια της το σύμβολο της πυραμίδας! Και όπως καταλαβαίνεις οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν φουντώσει καθώς υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως έχει ήδη ενταχθεί στους Illuminati και είναι ένα από τα νέα μέλη.

@beyoncevi

Replying to @user7214128172376 educated people know thats the roc nation sign 💀 #beyonce #blueivy #jayz #renaissancetour #fyp

♬ original sound – beyoncevi

To νεαρό κορίτσι σχηματίζει την πυραμίδα και οι Tiktokers αναφέρουν πως αποφασίστηκε από την ελίτ πως το παιδί είναι έτοιμο να μπει στην ισχυρή δυναστεία που ορίζει τους νόμους και τους κανόνες του πλανήτη!

Ωστόσο, να πούμε πως η κόρη της Queen B πιθανότατα να σχημάτιζε το σύβολο της δισκογραφικής εταιρείας που έχει ο πατέρας της, Roc nation, καθώς έχει ως logo την πυραμίδα.

Τσέκαρε και αυτά: