My Style Rocks

Το “My Style Rocks” αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικους μας δέκτες μετά το καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει οι υποψήφιες παίκτριες να λαμβάνουν μηνύματα για να δώσουν το παρών στα castings! Και από ότι φαίνεται ανακαλύψαμε μια από τις πρώτες διαγωνιζόμενες που πήγαν σε αυτά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάνοντας μια βόλτα στο TikTok πέσαμε πάνω στο προφίλ μιας κοπέλας η οποία είναι πολύ όμορφη, τα λέει ωραία και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό διότι μοιράζεται πολλά beauty tips.

H ξανθιά καλλονή ισχυρίστηκε μέσω βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως ετοιμάζεται για το casting της στο “My Style Rocks”.

@dimitra_liarakou

Κωδικος dimitra για 20% @Muagreece #foryoupagem #mpesfypgamw #fypage

♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitra Liarakou🦋

“Πριν λίγες μέρες μου είχαν στείλει μήνυμα για να πάω στο παιχνίδι (και πέρυσι μου είχαν στείλει) και λέω σιγά μην πάω. Και προχθές μου ήρθε εμένα και είπα “Λες”;Και απάντησα. Απάντησα και μου απάντησαν πολύ γρήγορα όπου μου είπαν πως έχουν αρχίσει να διαλέγουν για το παιχνίδι και να πάω από εκεί. Οπότε δεν το σκέφτηκα και είπα να πάω”, είπε η Δήμητρα Λιαράκου η οποία φέρεται να είναι μια από τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες.

Είναι ένα νέο κορίτσι, πολύ όμορφο και με έντονη προσωπικότητα όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο της και αν τελικά αποφασίσει να μπει στο παιχνίδι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την πορεία της!

Τσέκαρε και αυτά: