Bugatti

Το γαλλικό πολυτελές brand αυτοκινήτων, Bugatti, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από το νέο όχημα Bolide και βλέπουμε μια extreme εκδοχή όπου τα γκάζια είναι τσίτα!

Η πρώτη αποκάλυψη του οχήματος έγινε το 2020 και το όχημα το οποίο διαθέτει 1177kW και 1600Nm έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί μέσα στο χρόνο!

Σε ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Youtube η γαλλική εταιρεία δείχνει τη δοκιμή του Bolide σε ανοιχτό χώρ και τα αεροδυναμικά στοιχεία που θα δει κανείς είναι εντυπωσιακά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To Bugatti Bolide έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να μπαίνει στην αγωνιστική “αρένα” παρόλο που δεν έχει γίνει κάποιος λόγος για αγώνες οι οποία μπορεί να το συμπεριλάβουν!

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως μπορεί να αγγίξει απίστευτες ταχύτητες ως όχημα και να φτάσει ακόμη και τα αγωνιστικά οχήματα!

 

Το όχημα που βλέπεις στο βίντεο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία θα ήθελε ο Μπάτμαν να έχει στο γκαράζ του αφού μοιάζει με νυχτερίδα και ο κόσμος γράφει μοναδικά σχόλια για αυτό!

Η εταιρεία έχει βγάλει πολύ λίγα κομμάτια και ένα από αυτά ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια δολάρια και αν θέλει κάποιος να κάνει προσαρμογές θα χρειαστεί να πληρώσει περισσότερα!

Τσέκαρε και αυτά: