Canadair

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τη μοιραία συντριβή του Canadair στην Κάρυστο η οποία στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους άνδρες οι οποίοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους και με αυτοθυσία ρίχτηκαν στον “πόλεμο που έχουν κυρήξει οι φλόγες”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί celebrities και παίκτες αγαπημένων ριάλιτι δεν έχουν σταματήσει να κάνουν αναρτήσεις για τους δυο άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας γράφοντας ευχές. Και ένας από αυτούς ήταν ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος τα είπε όλα με μια εικονογράφηση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Στην εικόνα που ανάρτησε βλέπουμε ένα σκίτσο ενός Canadair το οποίο προσπαθεί να πετάξει ενώ έχει γάζες στα “φτερά” του και γράφει στην εικόνα:

“Έπεσαν σαν ήρωες γιατί δεν έζησαν σαν ήρωες”. 

Ο φιναλίστ του τελικού ήθελε με τον δικό του τρόπο να ευχαριστήσει τους δυο πιλότους για την αυτοθυσία τους ενώ έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι αναρτήσεις στα Social media όπου οι Έλληνες αποχαιρετούν με πολύ συγκινητικά λόγια τους Χρήστο Μουλά, 34 ετών και Περικλή Στεφανίδη 27 ετών. 

Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες στιγμές και μόνο συλλυπητήρια μπορεί να πει κανείς, αφού το μούδιασμα όλων μας είναι μεγάλο!

Καλό παράδεισο στους δυο άνδρες!

Τσέκαρε και αυτά: