Canadair

Nεκροί είναι οι δυο χειριστές που επέβαιναν στο Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο το μεσημέρι της Τρίτης 25/7 σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση του ΓΕΑ και οι δυο άνδρες, ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, και ο 34χρονος σμηναγός, Χρήστος Μουλάς είναι νεκροί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών”. 

δυο χειριστές του Canadair ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια και δυστυχώς έφυγαν με τόσο τραγικό τρόπο! Οι δυο άνδρες προσπαθούσαν να σβήσουν ένα μέτωπο φωτιάς το οποίο είχε πιάσει φωτιά.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες δυνάμεις  από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου.

Το αεροπλανοφόρο κατέπεσε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή Πλατανιστό και η συντριβή του σόκαρε όλους όσους είδαν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Οι δυο ήρωες έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν την περιοχή και οι προσευχές μας και τα συλλυπητήρια μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να στείλουμε στις οικογένειες τους.

Καλό παράδεισο στους δυο Ιπτάμενους!

Τσέκαρε και αυτά: