Χαιδάρι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με αφορμή τα εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου του υποψήφιου δημάρχου στο Χαϊδάρι, Άρη Πανόπουλου.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο κάλεσμα για πολιτική αλλαγή στην αυτοδιοικητική αρχή στο Χαϊδάρι με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και να δείχνει πως έχει ανάγκη για ένα νέο πολιτικό ήθος.

Ρυθμό σε αυτό το πάρτι της Δημοκρατίας έδωσε ο γνωστός dj Μιχάλης Καλφαγιάννης, οποίος με τις μουσικές του επιλογές, σκόρπισε το κέφι, το οποίο κράτησε αμείωτο μέχρι τις βραδινές ώρες.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε επίσης και η πρωτοτυπία του υποψήφιου δημάρχου Χαϊδαρίου, Άρη Πανόπουλου να έχει στο εκλογικό του κέντρου ένα drink truck, το οποίο έγινε ανάρπαστο!

Το παρών έδωσαν στο μεγάλο πάρτι πλήθος πολιτικών από την αυτοδιοίκηση, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και μάλιστα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Επίσης, στα εγκαίνια βρέθηκαν καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αλλά και δημοσιογράφοι, προκειμένου να καλύψουν το event.

O Άρης Πανόπουλος στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στο Χαϊδάρι, με σκοπό η περιοχή να πάρει αυτό που της αξίζει, να μετατραπεί δηλαδή σε ένα σύγχρονο και άκρως αναπτυσσόμενο προάστιο του λεκανοπεδίου Αττικής.