Χάιντι Κλουμ

H Χάιντι Κλουμ είναι μια γυναίκα η οποία λατρεύει το σώμα της και αν μπορούσε θα κυκλοφορούσε γυμνή παντού! Αλλά προς το παρών επιλέγει να κάνει σέξι αναρτήσεις στο Instagram και τρελαίνει το ανδρικό κοινό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του “America’s Got talent” υποδέχτηκε το Πάσχα των Καθολικών, σχεδόν γυμνή και φορώντας αυτιά λαγού στο κεφάλι της!

Ποζάρει μπροστά από την πισίνα της και στέλνει ένα φιλί σε όλους τους followers της και φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της γιατί της αρέσει γενικότερα να αισθάνεται ελεύθερη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η Χάιντι Κλουμ είναι μια από τις γυναίκες που αισθάνονται πολύ άνετα με το σώμα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να αναρτήσει σέξι εικόνες στα Social media και ποζάρει σχεδόν γυμνή και άβαφη!

Πολλές γυναίκες την “χειροκροτούν” για τον τρόπο με τον οποίο επιδεικνύει τα κάλλη της διότι θεωρούν πως στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για το “body positivity” κίνημα!

Ο σύζυγος της πολλές φορές είναι και αυτός που απαθανατίζει το μοντέλο στο σέξι πόζες που κάνει και σίγουρα έχουμε να δούμε και άλλες στο μέλλον!

Tσέκαρε και αυτά: