Χάλι Μπέρι

Η 56χρονη Χάλι Μπέρι νιώθει πως είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως νιώθει με το γεγονός πως μπήκε η εμμηνόπαυση στον κόσμο της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο “Woman’s Health” θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίες που περνούν δύσκολες φάσεις, λέγοντας πως πρέπει να απελευθερωθούν από όλα τα στερεότυπα και να ζήσουν όπως θέλουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

“Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση. Πεποιθήσεις όπως: Η ζωή σου τελείωσε τώρα. Είσαι αναλώσιμη. Η κοινωνία δεν έχει πλέον θέση για σένα. Πρέπει να αποσυρθείς”.

Η Χάλι Μπέρι τόνισε πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της λέγοντας:

“Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου τώρα που έφτασα τα 56 χρόνια. Έχω προσφέρω όσο ποτέ άλλοτε. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί. Να είστε κυρίαρχες του εαυτού σας σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε. Αν είστε στα μέσα της δεκαετίας των τριάντα, μην καταπιέζεστε με την ιδέα ότι πρέπει να κάνετε παιδιά μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, αν κι εφόσον θέλετε βέβαια να κάνετε παιδιά”

 

Τσέκαρε και αυτά: