Παραλίες Αττικής

Παραλίες Αττικής: Αν είσαι από τα πλάσματα που έχουν μείνει για να κρατούν τα τείχη της Αθήνας σε καλή κατάσταση τον Δεκαπενταύγουστο ή δεν έχεις την ευκολία να πας διακοπές σε κάποιον νησιωτικό προορισμό λόγω εργασίας, υπάρχει μια παραλία κοντά στην Αθήνα η οποία σε περιμένει για ολιγόωρες βουτιές!

Η παραλία της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα είναι αυτή που θα σε φέρει κοντά με το καλοκαίρι και μόλις την αντικρίσεις θα καταλάβεις πως έχεις ανακαλύψει ένα μικρό παράδεισο μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για να μπορέσεις να πας στην παραλία θα πρέπει να βρεθείς στον κεντρικό δρόμο στο 35οχλμ Αθηνών-Σουνίου και να κατέβεις σκαλάκια για να απολαύσεις το μπάνιο σου στα τιρκουάζ νερά που έχει.

Τα κρυστάλλινα νερά σε συνδυασμό με την αμμουδιά συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο είναι ιδανικό για εσένα που αποζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη! Δεν είναι οργανωμένη παραλία και θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα: νερό, καφέ, ομπρέλα και ψάθα!

Μην ξεχνάς πως στις παραλίες Αττικής αλλά και σε όποια άλλη παραλία πας, θα πρέπει να έχεις μαζί σου μια σακούλα για να μαζέψεις τα σκουπίδια σου και να μην τα αφήνεις στην αμμουδιά! Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε!

Τσέκαρε και αυτά: