Χαρά Βογδοπούλου

Η Χαρά Βογδοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο “My Style Rocks” με σκόπο να δείξει το δικό της στιλ και να καταφέρει να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού έτσι ώστε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχει δημιουργήσει ήδη τη δική πορεία στα social media και θέλει να αποδείξει πως το δικό της στιλ είναι αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίσει!

Χαρά Βογδοπούλου – Βιογραφικό, πραγματική ηλικία, καταγωγή, σπουδές

Είναι 24 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας και instagrammer! Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει καταγωγή από την Κοζάνη. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στη Χίο και έχει επιλέξει να ασχολείται με το instagram! Mέσω της πλατφόρμας της μπορεί να διαφημίζει προϊόντα και γυναικεία ρούχα.

Έχει δημιουργήσει το δικό της e-shop μέσα από το οποίο μια γυναίκα μπορεί να αγοράσει ρούχα!

Η μητέρα της ήταν αυτή που τη μύησε στη μόδα και της έχει μεγάλη λατρεία! Σύμφωνα με τη Χαρά Βογδοπούλου η μητέρα της είναι μια γυναίκα η οποία ήταν influencer προτού γίνει γνωστός ο όρος και ήξερε πολύ καλά πως να ντύνει τη μικρή της κόρη με άκρως εκκεντρικό τρόπο.

Γιατί μπήκε στο “My Style Rocks”

H Χαρά Βογδοπούλου είναι μια γυναίκα η οποία θέλει να ξεχωρίζει με το στιλ της και θεωρεί πως τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας δεν δείχνουν πράγματα τα οποία μπορούν να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το ριάλιτι μόδας είναι αυτό που της αρέσει πολύ και πιστεύει πως μπορεί να δώσει πράγματα στο παιχνίδι! Είναι φαν του προγράμματος και πιστεύει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι πιο αυστηροί κριτές.

Υπάρχουν πολλά τα οποία θα δείξει στο παιχνίδι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και με τη νέα παίκτρια!

Τσέκαρε και αυτά: