Χάρης Ακριτίδης

O Χάρης Ακριτίδης είναι Έλληνας τραγουδιστής και καλλιτέχνης ο οποίος ξεσηκώνει τον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση στα νυχτερινά μαγαζιά που δίνει το παρών! Έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και οι θαυμαστές του πάντα τον ακολουθούν στα μέρη που εμφανίζεται γιατί είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης που τραγουδά από την ψυχή του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει πολύ στο Θεό γιατί τον έσωσε όταν ήταν μικρός. Έχει “βαρύ” βιογραφικό καθώς έχει αεί τη νύχτα με το κουτάλι και συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις στα μαγαζιά που επιλέγει εκείνος!

Χάρης Ακριτίδης – Βιογραφικό, Instagram, το αεροβάπτισμα, ο “νονός” Γονίδης και ο γιος του

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στη Βέροια. Ο πατέρας του ήταν μετανάστης από τη Γερμανία και η μητέρα του μοδίστρα. Γεννήθηκε 6,5 μηνών και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στην οικογένεια του πως θα ζήσει. Και για αυτό το λόγο, μόλις γεννήθηκε πραγματοποιήθηκε το γνωστό “αεροβάπτισμα” για να πάρει το όνομα και να φύγει από τη ζωή. Ωστόσο, πάλεψε για τη ζωή του και κατάφερε να ζήσει.

Πέρασε δύσκολα παιδιά χρόνια όπως έχει παραδεχτεί σε πολλές συνεντεύξεις του και ήταν φτωχικά τα πράγματα. Ξεκίνησε να δουλεύει από μικρή ηλικία για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Ο τραγουδιστής είχε “έρωτα” με το τραγούδι από μικρή ηλικία και μπήκε νωρίς στη νύχτα καθώς το ταλέντο του αναγνωρίστηκε γρήγορα! Παράλληλα, είναι και μηχανικός αυτοκινήτων και είναι της άποψης “αν ξέρεις τέχνης άστην, και αν πεινάσει πιάστην”.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε γάμους και βαφτίσεις και σε ηλικία 27 ετών κατέβηκε στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω του το συνεργείο αυτοκινήτων που είχε , για να κυνηγήσει το όνειρο του στην μουσική.

Έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στη νύχτα!

Ο “νονός” Σταμάτη Γονίδης

Ο Χάρης Ακριτίδης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο “Happy Day”, είχε αποκαλύψει πως είναι “μισοβαφτισμένος” σύμφωνα με τη θρησκεία του Χριστιανισμού και πως κάποια στιγμή που μιλούσε με τον Σταμάτη Γονίδη, αποφάσισαν πως πρέπει να ολοκληρωθεί η βάφτιση.

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε με τον πνευματικό του και αποφάσισε να γίνει ο νονός του καλλιτέχνη για να ολοκληρωθεί η βάφτιση του. Είναι δυο άνθρωποι που έχουν βαθιά πίστη και είναι πολύ καλοί φίλοι.

Οι δυσκολίες με την υγεία του γιου του

Ο καλλιτέχνης έχει έναν γιο ο οποίο είναι 32 ετών, όμως πέρασε πολύ δύσκολα όταν ήταν μωρό καθώς το μικρόβιο “σταφυλόκοκκος” πήγε στην καρδούλα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καεί την κεντρική βαλβίδα της αορτής. οι γιατροί δεν αναλάμβαναν να κάνουν το χειρουργείο στο παιδί του και έφερε γιατρό από την Ελβετία για να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Μάλιστα, όταν γινόταν το χειρουργείο πήρε το σπίτι του φώτιζα όπως είχε αποκαλώ΄πει στην espresso, εξαιτίας ενός πολύμπριζου.

Τσέκαρε και αυτά: