Χιόνια αποζημιώσεις

Χιόνια αποζημιώσεις: Πολλοί ήταν εκείνοι που με το ξημέρωμα της ημέρας μετά τα χιόνια είδαν τα αυτοκίνητά τους όχι μόνο καλυμμένα με χιόνι, αλλά σκεπασμένα με ολόκληρα δέντρα, τα οποία είχαν πέσει από το βάρος του χιονιού.

Σε μία τέτοια περίπτωση που έχετε δει ένα δέντρο να έχει πέσει πάνω στο αυτοκίνητό σας και να του έχει προκαλέσει σοβαρότατες ζημιές, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν πρέπει να αγχώνεστε τόσο πολύ! Γιατί ο δήμος που δεν φρόντισε να κλαδέψει το δέντρο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό σας είναι υποχρεωμένος να σας αποζημιώσει.

Και η αρχή έχει γίνει ήδη στον δήμο Αθηναίων, αφού ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του δήμου να δώσουν άμεση προτεραιότητα σε αυτούς τους πολίτες.

Οπότε όσοι από εσάς στο δήμο Αθηναίων είδατε το αυτοκίνητό σας καταπλακωμένο από ένα δέντρο, θα πρέπει άμεσα να αιτηθείτε αποζημίωσης.

Η βασική προϋπόθεση για τον δήμο Αθηναίων για να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση αποζημίωσης είναι το αυτοκίνητό σας να βρισκόταν σταθμευμένο είτε σε κοινόχρηστο χώρο είτε σε έναν δρόμο της Αθήνας που να αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος – χιόνια αποζημιώσεις).

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος