Chiquita

H Chiquita η αγαπημένη μπανάνα μας θυμίζει μερικές από τις πιο γνωστές συνταγές της πάντα χρησιμοποιώντας μία μπανάνα της φίρμας. Και μιας και βρισκόμαστε σπίτι ας πάρουμε καμία ιδέα.

Fudge Smores κέικ σε κούπα με μπανάνα Chiquita έτοιμο σε πέντε λεπτά

Αυτό το πεντανόστιμο επιδόρπιο ετοιμάζεται σε λιγότερο από πέντε λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων, οπότε είναι ιδανικό για τις λιγούρες σας. Ξεκινήστε λιώνοντας το βούτυρο και προσθέσετε μπισκότο τύπου πτι μπερ για βάση. Έπειτα προσθέστε το κύριο μείγμα που περιλαμβάνει μία ώριμη μπανάνα Chiquita, κακάο σε σκόνη, κανέλλα, αλεύρι και marshmallows. Μία συνταγή σκέτη απόλαυση!

Vegan παγωτό με μπανάνα, matcha, ακτινίδιο και μούρα

Οι μπανάνες Chiquita είναι ιδανικές για να φτιάξετε φανταστικές vegan λιχουδιές. Σε αυτή τη συνταγή η φανταστική κρεμώδης γεύση της μπανάνας συνδυάζεται με άλλα λαχταριστά φρούτα και σκόνη matcha για να προσφέρουν ένα εξωπραγματικά γευστικό παγωτό.

Μπανανόψωμο Chiquita με βρώμη

Φτιαγμένο με γευστικές ώριμες μπανάνες Chiquita, βρώμη, σιρόπι σφενδάμου και τραγανά καρύδια, αυτό το αφράτο και ζουμερό μπανανόψωμο «παντρεύει» τις μπανάνες με υγρά και στεγνά υλικά και δίνει ένα παραδεισένιο κέικ.