Χριστίνα Κολέτσα

H Χριστίνα Κολέτσα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ το ανδρικό κοινό καθώς είναι πολύ όμορφη και σέξι. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες  των Αθηνών ενώ πρωτοσυστήθηκε στον κόσμο μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιού “Fame Story”.

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η σέξι τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλά είναι τα likes τα οποία συγκεντρώνει μόλις αναρτήσει μια φωτογραφία της στο Instagram!

Χριστίνα Κολέτσα – Βιογραφικό, Instagram, ο Άδωνις Γεωργιάδης, το χυδαίο φλερτ και ο γάμος

Η Χριστίνα Κολέτσα γεννήθηκε το 1980 στην Βέροια και από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αγάπη στη μουσική καθώς τραγουδούσε στην οικογένεια της και της άρεσε να είναι μπροστά στα “φώτα”.

Μέχρι την ηλικία των 24 ετών ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το τραγούδι, ενώ παράλληλα σπούδασε δημοσιογραφία σε γνωστή σχολή. Σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να κυνηγήσει την καριέρα της στο τραγούδι και εμφανίστηκε σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης ενώ το 2006 συμμετείχε στο Fame Story.

Με την παρουσία της στο γνωστό ριάλιτι μουσικής κατάφερε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό και κυκλοφόρησε την πρώτη της δουλειά  με τίτλο “Ο Κώδικας μου”.

O Άδωνις Γεωργιάδης και τα ψέμματα

Κατά καιρούς, η τραγουδίστρια έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με διάφορα πράγματα αλλά όταν έγινε γνωστό πως είχε μια φερόμενη σχέση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδώνι Γεωργιάδη, έγινε πανικός στο Τwitter.

Ένας άνθρωπος που ανήκει στον ακροδεξιό χώρο δημοσίευσε κάποια πράγματα που αφορούσαν σε μια υποτιθέμενη σχέση που δεν είχε ποτέ η τραγουδίστρια με τον υπουργό και έγινε χαμός.

Ο υπουργός διέψευσε όλα όσα γράφτηκαν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το χυδαίο φλερτ

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει κατά καιρούς πως έχει δεχτεί χυδαίο φλερτ μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και πως οι άνδρες δεν τη φλερτάρουν από κοντά. Έχει δεχτεί προκλητικό φλερτ κατά το παρελθόν και δεν της αρέσει αυτό που συμβαίνει.

Μάλιστα, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως ένας άνδρας την παρακολουθούσε και είχε φτάσει μέχρι το κατώφλι της πόρτας της. Εκείνη είχε τρομοκρατηθεί και του είπε πως θα καλέσει την αστυνομία και ευτυχώς εκείνος εξαφανίστηκε.

Ο γάμος

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει δηλώσει πως ο γάμος δεν είναι μια συνθήκη που έχει προκύψει στη ζωή της παρόλο που είχε φτάσει πολύ κοντά σε αυτόν κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα είχε πει στο περιοδικό “ΕΓΩ” είχε σοβαρό πρόβλημα εγγύτητας και δεν μπορούσε να δεθεί συναισθηματικά με έναν άνθρωπο. Η μεγάλη της φοβία κυριάρχησε και δεν ήθελε να πληγωθεί! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παντρεύετε!

Τσέκαρε και αυτά: