Χριστίνα Μπίτα

Μία από τις παίκτριες που από την πρώτη στιγμή δημιούργησε εντάσεις στο My Style Rocks, είναι η Χριστίνα Μπίτα, η οποία κάνει πάντα πολύ αυστηρά σχόλια.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, η Χριστίνα Μπίτα σχολίασε με πολύ έντονο τρόπο την εμφάνιση της Μορτασίας, και επικεντρώθηκε στην τσάντα της, που νόμιζε ότι ήταν απομίμηση.

Χαρακτηριστικά της είχε πει:

“Είναι γνήσια; Έχει ένα λογότυπο πάνω. Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Εγώ πιστεύω πως αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι “μαϊμού””.

Παράλληλα, είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό της Σοφίας Χατζηπαντελή με τα σχόλια που είχε κάνει για το ντύσιμο της Κατερίνας Κλάδης, στην οποία είχε πει πως δεν της άρεσαν τα παπούτσια της και πως “κουράστηκε να λέει τα ίδια”.

Τότε η Χατζηπαντελή της απάντησε:

“Έλα, έλα… Θα με αφήσεις να μιλήσω; Δεν μου άρεσε η λέξη “κουράστηκα”. Μπορεί η άλλη να μην σου πει ότι δεν της άρεσε ό,τι είπες, αλλά δεν είναι ωραίο”.

 

Ποια είναι η Χριστίνα Μπίτα

Η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία στα 18 της χρόνια, ενώ στα 21 της απέκτησε τον γιο της που του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η παίκτρια διατηρεί την δική της επιχείρηση, ένα κέντρο αισθητικής στο Παλαό Φάληρο. Τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα, αλλά έμαθε γρήγορα τη γλώσσα και η πρώτη δουλειά που βρήκε ήταν ως νταντά.

Οι μεγάλες της αγάπες πέρα από το παιδί της είναι τα τα techno parties, τα ταξίδια αλλά και η μόδα.

Η ίδια δηλώνει πως έχει πολύ αυτοπεποίθηση και κανένα κόμπλεξ με τον εαυτό της, και αυτός είναι ο λόγος που ό,τι και να φορέσει νιώθει ότι της πάει.

Στην ντουλάπα της έχει πολλά ρούχα και αξεσουάρ από οίκους μόδας, καθώς λατρεύει τα brands.

Όσο για τον χαρακτήρα της, η Χριστίνα Μπίτα είχε περιγράψει τον εαυτό της ως μία γυναίκα που θυμώνει εύκολα και που μερικές φορές μιλάει απότομα, όμως δεν κρατάει ποτέ κακία.

Επιπλέον ανέφερε ότι είναι πολύ δοτική και θεωρεί τον εαυτό της “ψυχούλα”!

Τσέκαρε και αυτά:

Καλομοίρα: Το beauty trick για ξεκούραστο βλέμμα

Ύπνος: Πόση ώρα πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι