Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο “μάχιμα”κορίτσια του Instagram και καταφέρνει πάντα να τραβά τα βλέμματα με τις αναρτήσεις που κάνει!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αυτή τη φορά η instagrammer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποφάσισε να φέρει πιο κοντά στην “πόρτα” μας, το καλοκαίρι και ποζάρει με μαγιό γνωστής εταιρείας.

Φορώντας διάφορα μαγιό της εταιρείας που θέλει να προμοτάρει μέσω του λογαριασμού της,  φωτογραφίζεται στην παραλία έχοντας πολύ σέξι διάθεση και καλωσορίζει με τον δικό της τρόπο το καλοκαίρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις γυναίκες που έχουν δεχτεί αρκετό “hate” για τις εικόνες που αναρτά κατά καιρούς στα social media καθώς υπάρχει μερίδα του κόσμου που πιστεύει πως μια μητέρα δεν πρέπει να εμφανίζεται με μαγιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όντως, τα έχουμε διαβάσει αυτά τα απαράδεκτα σχόλια) και πως δε θα πρέπει να διαφημίζει τόσο πολύ τη ζωή της.

Εμείς θα πούμε πως είναι μια κούκλα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο και πως είναι μια πολύ σέξι και όμορφη γυναίκα που μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Κούκλα για μια ακόμη φορά!

Τσέκαρε και αυτά: