Κιμ Καρνάσιαν

Η Kιμ Καρνάσιαν έδωσε μια συνέντευξη μέσω της οποίας αποκάλυψε μια πολύ ευαίσθητη πλευρά την οποία δε γνωρίζει πολύς κόσμος!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τηλεπερσόνα μίλησε στο podcast “On Purpose with Jay Shetty”, και αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλά βράδια στα οποία κάθεται στο κρεβάτι και ξεσπάει στα κλάματα γιατί αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες ως single μητέρα.

Σύμφωνα με την Κιμ Καρντάσιαν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητα της καθημερινά είναι πολλές και όταν πρόκειται για τα παιδιά της θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τους δώσει τα πάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μιλώντας για τα παιδιά της, αποκάλυψε πως επειδή είναι μόνη της, πρέπει πολλές φορές να διαχειριστεί τις διαφορετικές προσωπικότητες των μικρών της και είναι δύσκολο γιατί πρέπει να υποδυθεί τον καλό και τον κακό αστυνομικό.

“Το να είσαι γονιός είναι πραγματικά δύσκολο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω”, είπε η τηλεοπερσόνα και επιχειρηματίας.

Έχοντας τέσσερα παιδιά είπε πως είναι δύσκολο να “κουμαντάρει” την καθημερινότητα της αλλά προσπαθεί να είναι διαρκώς μαζί τους και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί γιατί δε θέλει να χάνουν την επαφή με τη μητέρα τους.

Η Κιμ χώρισε με τον Κάνιε Γουέστ καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και πλέον προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της ως “single mum”.

Τσέκαρε και αυτά: