Χριστόφορος Κατσιάνας

Άλλο ένα πρόσωπο που κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef είναι ο Χριστόφορος Κατσιάνας και κατάφερε να πείσει τους κριτές πως αξίζει να έχει μια θέση στην 24αδα του μαγειρικού ριάλιτι!

Ο μάγειρας μπήκε στις οντισιόνς του ριάλιτι με λίγο άγχος και φανέρωσε από την αρχή τη μεγάλη αγάπη που έχει στη Θεσσαλονίκη! Μάλιστα, τη χαρακτήρισε μαγική και πέρυσι τον Ιούλιο δέχτηκε μια πρόταση να πάρουν ένα μαγαζί καφέ – μπαρ μαζί με κάτι φίλους και το έκανε πράξη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το μαγαζί που έχει με τους φίλους του είναι 30 ετών και σε αυτό θα συναντήσει ανθρώπους από όλη την “πιάτσα” όπως έχει πει ο ίδιος!

Στις οντισιόνς ο Χριστόφορος έφτιαξε κολοκυθάκι γεμιστό αυγολέμονο και οι κριτές μπορεί να απόρησαν στην αρχή αλλά φάνηκε να εκτιμούν την προσπάθεια του! Ο Χριστόφορος επέλεξε το συγκεκριμένο πιάτο γιατί του αρέσουν τα μαγειρευτά φαγητά !

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Χριστόφορο:

#1.Είναι 31 ετών!

#2.Έχει 5 αδέρφια!

#3.Κατάγεται από την Πτολεμαΐδα αλλά μένει στη Θεσσαλονίκη!

#4.Έχει πει πως το μεγάλο του ελάττωμα είναι ότι μιλά πολύ αλλά είναι “ανοιχτό βιβλίο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας μπορεί αν απείχε καιρό από τις κουζίνες, αλλά δεν έχασε τη θέληση του να μαγειρεύει μιας και είναι η μεγάλη του αγάπη!

Η σχέση του με τη μαγειρική ξεκίνησε από μικρή ηλικία ενώ στο στρατό ήταν μάγειρας! Μάλιστα, αποκάλυψε πως επειδή ήταν μάγειρας στο στρατό κατάφερνε να παίρνει περισσότερες άδειες!

Καθώς μιλούσε με τους κριτές αποκάλυψε πως δεν έβλεπε MasterChef αλλά ένας παίκτης που είχε δει κάποια στιγμή ήταν ο Πορφύρης και του άρεσε σαν άνθρωπος και σαν μάγειρας!

Περιμένουμε να δούμε τι θα μας ετοιμάσει και πως θα είναι η συμβίωση με άλλους παίκτες!