Χρήστος Μπίρμπας

Τo GNTM 5 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και ένα πρόσωπο σε θέση κλειδί είναι ο νέος coach που ακούει στο όνομα Χρήστος Μπίρμπας.

 

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο μοντέλο που ανήκει στη νέα γενιά του ανδρικού μόντελινγκ και ήδη έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές που τον εμπιστεύονται απόλυτα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Birbas (@christosbir)

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι η νέα φρέσκια εκδοχή στο GNTM 5 και αναμένεται να μαγέψει όχι μόνο τα κορίτσια στο σπίτι, αλλά και το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό με τις τέλειες αναλογίες του.

Το σώμα του είναι κυριολεκτικά σαν εκείνα στα αγάλματα και αυτό οφείλεται στο άθλημα της κολύμβησης, αφού ξεκίνησε από μικρός και μέχρι και τώρα δεν έχει σταματήσει.

O Χρήστος Μπίρμπας είναι 29 ετών, γεννημένος στις 23 Αυγούστιου του 1992 και εχει τελειώσει το τμήμα Μηχανολογίας στη Χαλκίδα, ενώ είναι σε σχέση με το επίσης μοντέλο Αναστασία Περράκη, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός “συλλαμβάνει” συχνά σε νυχτερινές εξόδους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Birbas (@christosbir)

Ο λόγος που έχει γίνει τόσο γνωστός τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι η αδιανόητη ικανότητά του να μεταμορφώνεται από νεαρό αγόρι σε brutal άντρα ανάλογα φυσικά με τις απαιτήσεις των σχεδιαστών και των φωτογράφων.

Λόγω του αθλητισμού έχει μάθει στη ζωή του να πειθαρχεί και αυτό σκοπεύει να διδάξει και στα νέα μοντέλα του GNTM που θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν μία θέση στο ελληνικό μόντελινγκ.

Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια,  ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες,απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αμφιβολίες: Η νέα σειρά του Alpha