Χριστούγεννα 2020

Χριστούγεννα 2020: Πολύ ντόρος έγινε πέρυσι για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας και για αυτό το λόγο ο δήμος Αθηναίων παρενέβη με διευκρινίσεις για να δώσει εξηγήσεις και για τον περσινό στολισμό, αλλά και για το τί θα γίνει φέτος.

Όπως επισημαίνει ο δήμος αποφάσισε να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός τον Σεπτέμβριο του 2019 της προηγούμενης δημοτικής αρχής που αφορούσε το στολισμό και ο οποίος θα κόστιζε 1.794.063 ευρώ.

Όπως σημειώνει με τον περσινό στολισμό οι δημότες της Αθήνας δεν επιβαρύνθηκαν ούτε ένα ευρώ, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι, λεωφόροι και πλατείες στολίστηκαν από δωρητές.

Για πρώτη φορά πέρυσι, σημειώνει ο δήμος Αθηναίων,  απέκτησαν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γειτονιές της πόλης που οι κάτοικοι τους δεν είχαν δει ποτέ δημόσιο στολισμό.
Για τα Χριστούγεννα του 2020 η Αθήνα θα λάμψει ξανά με το δήμο Αθηναίων να προμηθεύεται εορταστικό στολισμό κόστους 599.800 ευρώ, ο οποίος φυσικά, δεν είναι μόνο για μία χρονιά.
Αντιθέτως θα προστεθεί στον περσινό εξοπλισμό των δωρεών με αποτέλεσμα το  φώς και η λάμψη των Χριστουγέννων να φτάσει σε ακόμα περισσότερα σημεία της Αθήνας.