Χριστούγεννα 2022

Χριστούγεννα 2022 : Πολλοί είναι οι οίκοι μόδας οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να προβάλλουν τις χριστουγεννιάτικες καμπάνιες του και το δίδυμο των D&G αποφάσισε να μην επιστρατεύσει κάποιο μοντέλο για να παρουσιάσει τη home συλλογή τους και έγιναν εκείνοι avatar!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι αγαπημένοι σχεδιαστές θέλησαν να κάνουν κάτι ανατρεπτικό για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια τους και μαζί με μια πολύ ικανή ομάδα από γραφίστες δημιουργήθηκαν τα avatars τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Στα δυο βίντεο που έχει αναρτήσει ο οίκος βλέπουμε τα avatar με μαύρα κοστούμια και λευκά πουκάμισα να χορεύουν υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μουσικών και να παρουσιάζουν τις προτάσεις τος και τα Χριστούγεννα 2022.

Βλέπουμε fashion items, fashion σκεύη για το σπίτι και λιχουδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και σίγουρα θα θέλαμε να τα έχουμε όλα στο σπίτι μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

“Καλωσήρθατε στις γιορτές της DG! Γιορταστεί την χριστουγεννιάτικη περίοδο με τον Ντομένικο και τον Στέφανο σε έναν μαγικό κόσμο με ιταλικές λιχουδιές και ανακαλύψτε έναν κόσμο που έχει ιδέες για δώρα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα”, αναφέρει η λεζάντα στην ανάρτηση! 

Τσέκαρε και αυτά :

Καταρράκτες Νιαγάρα : Κρητικού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς

Χριστούγεννα στα Ζαγοροχώρια : Μια πρόταση που πρέπει να σκεφτείς