Σχέσεις

Οι σχέσεις των ανθρώπων μπορεί να είναι περίπλοκες και να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση διότι η καθημερινότητα μας είναι εξαιρετικά απαιτητική και θέλουμε να βρίσκουμε χρόνο για όλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν, δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι μας δουλεύουν κανονικά και με τον νόμο, και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας δείξουν πως νοιάζονται για εμάς αλλά στην ουσία καταφέρνουν να μας δείξουν πως ενδιαφέρονται μόνο για το εαυτό τους και για τίποτα παραπάνω!

 

Τα σημάδια μπορεί να μην τα εντοπίσεις στην αρχή γιατί νιώθεις την καψούρα σου, αλλά στην πορεία της σχέσης θα τα δεις!

Τα σημάδια έχουν ως εξής : 

#1.Τάζει αλλά δεν κάνει 

Σου λέει πως θα σε πάρει τηλέφωνο, πώς θα βρεθείτε, πώς θα κάνετε πράγματα αλλά… καταλήγετε να τον παίρνεις εσύ τηλέφωνο, μην μη βρίσκεστε γιατί έχει τόσες πολλά δουλειές πια και δεν κάνετε πράγματα!

#2. Λέει πότε θα βρεθείτε 

Εσύ περιμένεις κεράκι αναμμένο για να βρεθείτε και μπορεί να έχετε συμφωνήσει να βρεθείτε μια συγκεκριμένη μέρα αλλά τα αλλάζει! Και αποφασίζει χωρίς να σε ρωτήσει, για την ημέρα που θα βρεθείτε! Σώπα!

#3.Σε κάνει να νιώθεις πως δεν είσαι αρκετή/ός 

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι απίστευτα χειριστικοί και ξέρουν πολύ καλά τα “κόλπα” και να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα χωρίς να φταις. Στην ουσία εκείνοι κάνουν όλα τα λάθη στις σχέσεις, και στο τέλος της ημέρας καταλήγεις να νιώθεις εσύ άσχημα.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Η καμπάνια των D&G

Σασμός spoiler : Μια πυρκαγιά προκαλεί αναστάτωση