Χριστούγεννα 2022

Τα Χριστούγεννα 2022 θα βρουν κάποιους από εμάς σε… single mood και αν θες την άποψη μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί κυκλοφορεί πολλή τρέλα εκεί έξω οπότε προτιμούμε να διασφαλίσουμε την ψυχική υγεία!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πλασματάκια τα οποία φέρουν βαρέως το γεγονός πως θα κάνουν μοναχούλικα Χριστούγεννα! Αν είσαι σε τέτοια φάση, μόνο μια λύση υπάρχει!

 

Μήπως έχεις μπει σε ένα τρυπάκι να γίνεται εμμονή το κομμάτι της σχέσης, με αποτέλεσμα να ξεχνάς πως έχεις φίλους οι οποίοι είναι πάντα και παντού στο πλευρό σου και θα σε στηρίξουν σε καθετί; Αυτή η είναι η “λύση” σου αν και κανονικά δε θα έπρεπε να θεωρείται λύση αλλά ξεκάθαρη και πολύ καλή επιλογή!

Ακόμη και αν δεν είσαι η φάση να μιλήσεις και να βγάλεις τα εσώψυχα σου, οι φίλοι θα είναι εκεί και με υπομονή θα βρουν τρόπους για να περάσεις καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι πραγματικοί σου φίλοι, οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο/η χωρίς να ζητούν κάτι ως αντάλλαγμα είναι εκείνοι με τους οποίους θα πρέπει να περάσεις τα Χριστούγεννα 2022 γιατί ξέρουν πολύ καλά πώς να σε κάνουν να γελάσεις και να ξεχάσεις το γεγονός πως δεν έχεις ταίρι φέτος!

Τα φετινά Χριστούγεννα επιβάλλεται να κανονίσεις πάρτι, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις κόσμο! Και που ξέρεις, μπορείς να βρεις τον έρωτα ξαφνικά και να γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων!

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Survivor All Star : Ποιον πρώην παίκτη κάλεσε η παραγωγή

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας