Survivor All Star

Οι πληροφορίες για το Survivor All star είναι πολλές και όλοι κοντεύουμε να χάσουμε τη “μπάλα” γιατί δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν κληθεί από την παραγωγή για να συμμετάσχουν στα εργομετρικά τεστ στο Γαλάτσι.

Η παραγωγή αποφάσισε να κάνει μικρά τεστ στους παίκτες που θέλουν να μεταβούν στον Άγιο Δομήνικο, γιατί θέλει να εξασφαλίσει πώς είναι δυνατοί και πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα αγωνίσματα… γιατί το ριάλιτι το έχουν σίγουρο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ότι είναι ένα βήμα πριν πατήσουν τις πατούσες τους στον Άγιο Δομήνικο είναι οι εξής :

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκης Βαλαβάνης, Βρισηίδα Ακριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλή Κονδυλάτος, Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος, Γιωρίκας Πιλίδης, Τάκης Καραγκούνιας, Μελίνα Μεταξά, Ασημίνα Χατζηανδρέου και άλλα πολλά.

Αυτό όμως το όνομα που δεν περιμέναμε να ακούσουμε με τίποτα και φέρεται να βρέθηκε στο Γαλάτσι για να συμμετάσχει στα τεστ είναι ο Θανάσης Μπέλλος. Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού.


O Θανάσης Μπέλλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που κάλεσε η παραγωγή για συζητήσεις και ο πρώην παίκτης φέρεται να θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι για να κερδίσει το χαμένο έδαφος που έχασε, μιας και δεν ήθελε με τίποτα να φύγει αλλά αναγκάστηκε λόγω του τραυματισμού!

Πρόσφατα, μάλιστα φωτογραφήθηκε και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και είχαν πολλά να πουν για το… ποδόσφαιρο!

Μέχρι στιγμής, είναι το πρόσωπο το οποίο δεν περιμέναμε να δούμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν αποκλείεται και όλα παίζουν! Αναμένουμε!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Βρώμικα σπίτια : Το αποκρουστικό βίντεο

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι