Xριστούγεννα στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι υπέροχα και όποιος σου έχει πει το αντίθετο, μάλλον δεν έχει μείνε για γιορτές στην πρωτεύουσα.

Η Ερμού γεμίζει κόσμο που θέλει να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του, το κέντρο της Αθήνας αλλά και πολλές περιοχές φορούν τα γιορτινά τους και πολύχρωμα λαμπιόνια εμφανίζονται στις γωνιές, φέρνοντας πιο κοντά μας το λεγόμενο “Christmas spirit”.

Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι δύσκολη λόγω της ενεργειακής κρίσης που έχει “χτυπήσει” την Ευρώπη, αλλά με κάποιον τρόπο θα βρεθεί “φως” για να λάμψει η Αθήνα και τη νύχτα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ.Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες εικόνες από την άφιξη του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στηθεί – όπως συνηθίζεται – στο Σύνταγμα και η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη γιατί θέλουμε σύντομα να βρεθούμε στην πλατεία και να βγάλουμε τις ανάλογες φωτογραφίες.

Ένα μεγάλο φορτηγό μετέφερε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος και τις επόμενες μέρες αναμένεται να φωταγωγηθεί έτσι ώστε να μπορεί να βρεθεί ο κόσμος στο σημείο για να βγάλει φωτογραφίες και να μπει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

O Κώστας Μπακογιάννη συνόδευσε το βίντεο του με την εξής λεζάντα :

“Έφτασεεεεε! 🎄🎄🎄
21 μέτρα, από το Καρπενήσι κι έτοιμο να στολιστεί!
Καλημέρα!”

Τσέκαρε το βίντεο!

Άντε, να χαμογελάσουμε λιγάκι γιατί το “σκοτάδι” είναι βαρύ αλλά μέσα από όμορφες στιγμές, όσες και αν είναι αυτές παίρνουμε δύναμη!

Τσέκαρε και αυτά :

Μaestro : Τα νούμερα τηλεθέασης για τη σειρά

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών : 15900