Χριστούγεννα στο Μέτσοβο

Χριστούγεννα στο Μέτσοβο : Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν αργούν να έρθουν και όλοι προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα γεμίσουμε τις βαλίτσες μας με πουλοβεράκια κα φούτερ, τα οποία θα μας συνοδεύσουν στις χειμερινές μας εξορμήσεις.

Πολλοί είναι οι Έλληνες πολίτες που θέλουν να βρεθούν στο μοναδικό και εξαιρετικά γραφικό Μέτσοβο, καθώς είναι ένας από τους must τουριστικούς προορισμούς και αν είσαι ένας από αυτούς, πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Μέτσοβο βρίσκεται σε υψόμετρα 1.150 μέτρων και είναι μια ορεινή κωμόπολη των Ιωαννίνων, η οποία υποδέχτεται πλήθος κόσμου τις γιορτινές ημέρες αφού το οποίο είναι συγκλονιστικό και εξαιρετικά χριστουγεννιάτικο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metsovo Greece (@metsovo_greece)

Είναι μια κωμόπολη η οποία μπορεί να σε κάνει να μη θέλεις να πας πουθενά αλλού, αλλά μπορείς να κάνεις μια τσαχπινιά και να βρεθείς στα Ζαγοροχώρια για μια μονοήμερα εκδρομή.

Το βουνό είναι πάντα… γοητευτικό και στο Μέτσοβο θα το χαρείς! Τα πέτρινα σπίτια, τα σοκάκια και τα πλακόστρωτα δρομάκια γίνονται το απόλυτο “αντικείμενο” για να φωτογραφίσεις ενώ το χιονισμένο τοπίο σου θυμίζουν περιοχές όπως το χωριό του Άγιου Βασίλη.

Στην περιοχή θα βρεις υπέροχα δωμάτια τα οποία θα σε φιλοξενήσουν ενώ τα τζάκια καίνε για αν ζεστάνουν τα σώματα μας τι κρύες νύχτες! Μην ξεχνάς πως έχει πολύ κρύο στην κωμόπολη και πρέπει να πας με τα ζεστά σου.

Το φαγητό είναι εξαιρετικό ενώ μια κούπα ζεστός καφές σερβίρεται στα ειδυλλιακά μαγαζάκια τα οποία σε περιμένουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metsovo Greece (@metsovo_greece)

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις στην περιοχή όπως είναι η πεζοπορία ενώ υπάρχουν κτίρια τα οποία πρέπει να επισκεφτείς. Η “Πινακοθήκη Αβέρωφ”, το λαογραφικό μουσείο Μετσόβου αλλά και το μουσείο Τσανάκα σε περιμένουν ενώ μπορείς να κάνεις και μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο Ζυγός-Ανήλιο.

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές μακιγιάζ : Κόκκινο χρώμα στα μάτια

Κουέντιν Ταραντίνο : “Δικάζει” τη Marvel