Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί

Πολλοί είναι οι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί οι οποίοι μπορούν να μα υποδεχτούν και να περάσουμε ανέμελα τις γιορτές, παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ωστόσο, το αιώνιο δίλημμα παραμένει! Χριστούγεννα στην πόλη ή στο χωριό;

όλοι έχουμε ένα χωριό το οποίο λατρεύουμε αλλά μας αρέσει και η πόλη διότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, διότι η πληθώρα των επιλογών ανοίγεται μπροστά μας και ζούμε κάτι διαφορετικό καθημερινά! Αλλά ποιο είναι το μέρος όπου θα περάσουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metsovo Greece (@metsovo_greece)

Τα Χριστούγεννα στην πόλη είναι τέλεια!Λαμπάκια παντού, κάλαντα, μαγαζιά στολισμένα και ατελείωτο shopping! Μπορείς να βρεθείς με φίλους, να κάνεις τις δουλειές σου και να νιώσεις αμέσως το Christmas spirit που όλοι αγαπήσαμε! Αλλά πάντα, κάτι λείπει! Και αυτό το κάτι είναι η ανεμελειά που προσφέρει το χωριό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα χωριό είναι ικανό να σου δώσει πράγματα τα οποία η πόλη δεν μπορεί! Καθαρός αέρας, μακριά από την κίνηση και τα προβλήματα, χαλαρές στιγμές και γέμισμα μπαταριών το οποίο δε γίνεται στην πόλη όσα ρεπό και αν πάρεις .

κάντε εικόνα! Είσαι στο χωριό, ξυπνάς το πρωί, φτιάχνεις μια κούπα ζεστό καφέ και βγαίνεις στο μπαλκόνι! Αναπνέεις καθαρό αέρα και όλα σου μοιάζουν διαφορετικά!

Στην Ελλάδα διαθέτουμε πολλά χωριά τα οποία είναι ιδανικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί και μπορείς να τους επισκεφτείς όλους αφού σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες!

‘Όπως κατάλαβες, λοιπόν, στο δικό δίλημμα η απάντηση είναι χωριό και όμορφες, ξέγνοιαστες στιγμές! Και αν χιονίσει, ακόμη καλύτερα!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Βρώμικα σπίτια : Το αποκρουστικό βίντεο

Κιμ Καρντάσιαν : Όταν η Νορθ φόρεσε μια “προβληματική” μάσκα