Χρύσα Χατζηγεωργίου

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι το νεότερο μέλος της φετινής παραγωγής του Survivor, μόλις 20 ετών που μπήκε δυναμικά στην ομάδα των μαχητριών.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή κοπέλα ξεκαθαρίζει πως μπορεί να είναι μικρότερη στην ηλικία από όλους τους άλλους συμμετέχοντες, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να τη χειραγωγήσει.

Με την ίδια δυναμική φαίνεται πως αντιμετωπίζει και το προφίλ της στο Instagram που δείχνει πως είναι μία γυναίκα που ξέρει να διεκδικεί αυτά που θέλει στη ζωή της.

 

Φυσικά στο προφίλ της στο Instagram έχει και φωτογραφίες που είναι πιο αποκαλυπτικές, με την ίδια να μην διστάζει να δείξει τις εντυπωσιακές καμπύλες της.

‘Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη Χρύσα Χατζηγεωργίου

Είναι η νεότερη «μαχήτρια» και είναι απόλυτα αποφασισμένη να ξεδιπλώσει τόσο τις αγωνιστικές, όσο και τις στρατηγικές της ικανότητες. Η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται σε μία αλλά επεκτείνεται σε δύο Σχολές καθώς είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και παράλληλα σπουδάζει και Ναυτιλιακά.

Η αθλητική της εμπειρία περιλαμβάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στίβο. Δεν της αρέσει να την υποτιμούν και τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Τσέκαρε κι αυτά: