Χρύσα Χατζηγεωργίου

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι το νεότερο μέλος της παρέας του Survivor η οποία είναι μόλις 20 ετών, αλλά σκοπεύει να δείξει πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

Η νεότερη μαχήτρια του φετινού reality επιβίωσης είναι φοιτήτρια σε σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών και δηλώνει απόλυτα αποφασισμένη να δείξει πως μπορεί και έχει αγωνιστικές ικανότητες, αλλά και ικανότητες στη στρατηγική.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ωστόσο, η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι αυτό που λέμε διαβασμένο κορίτσι, αφού η ακαδημαϊκή της κατάρτιση δεν περιορίζεται μόνο σε μία σχολή. Μαζί με τις Ναυτιλιακές Σπουδές είναι φοιτήτρια σε σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Πέρα από τις σπουδές όμως έχει και μεγάλη σχέση με τον αθλητισμό! Και αυτή η αθλητική εμπειρία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως έχει κάνει 11 χρόνια ρυθμική ενόργανη και δύο χρόνια στιβο.

Η νεαρή μαχήτρια δηλώνει αποφασισμένη να ανταποκριθεί στους στίβους μάχης και μάλιστα έχει ήδη στείλει το μήνυμά της προς όλους, τόσο σε μαχητές όσο και σε διασήμους. Ξεκαθαρίζει πως δεν της αρέσει να την υποτιμούν και σημείωσε πως τα δύο σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα της είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στον εαυτό της και το έμφυτο χιούμορ της.

Τσέκαρε κι αυτά: