Χτενίσματα

Πολλά είναι τα χτενίσματα τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα και γρήγορα για να δώσουμε το παρών στην Ανάσταση! Και δεν πρέπει να ξέχασε, πώς όσο πιο απλό είναι κάτι, τόσο πιο όμορφο φαίνεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα μαλλιά μας είναι από τα σημεία που θέλουμε να είναι πάντα περιποιημένα αλλά δεν έχουμε τον χρόνο, ούτε τα χρήματα για να πηγαίνουμε στο παρελθόν! Έτσι, λοιπόν, πρέπει να “επιστρατεύσουμε” τα καλά μας χεράκια και να κάνουμε “μαγικά”. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας δείχνουν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα χτενίσματα και οι οδηγίες τους είναι πολύ εύκολες!

Η Alex Gaboury είχε δημιουργήσει ένα βίντεο με 6 εντυπωσιακά χτενίσματα, στο παρελθόν, και καθώς το παρακολουθούσαμε, σκεφτήκαμε πως πρόκειται για hair looks τα οποία θα μπορέσουε πολύ εύκολα να τα κάνουμε για το βράδυ της Ανάστασης! Εξάλλου, δε θέλουμε να παιδευτούμε, αλλά να είμαστε όμορφες και περιποιημένες!

Αυτό που σίγουρα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τα χτενίσματα σου είναι λακ και μικρά τσιμπιδάκια! Από εκεί και έπειτα, βλέποντας το βίντεο θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που σου αρέσουν και σίγουρα θα είσαι άκρως εντυπωσιακή!

Τσέκαρε και αυτά: