Crocs

Τα Crocs είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι τα οποία έχουν γίνει μεγάλη τάση φέτος παρόλο που είναι άκομψα και θυμιζουν τα παπούτσια που φορούν οι γιατροί και οι σεφ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Σεσίλια – μια κοπέλα στο TikTok – αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα της στη γνωστή πλατφόρμα και αποκάλυψε κάτι περίεργο!

Στο βίντεο που ανάρτησε ισχυρίστηκε πως αγόρασε ένα καινούργιο ζευγάρι Crocs σε μαύρο χρώμα και τα άφησε στο όχημα της! Από την πολλή ζέστη που είχε φαίνεται πως το ένα παπούτσι συρρικνώθηκε!

Η κοπέλα έδειξε στους χρήστες πως τα παπούτσια έχουν ακόμη πάνω την ετικέτα τους και πως το δεξί είναι εμφανώς πιο μικρό από το αριστερό!

@literallycecilia @Crocs ♬ Blicky – Fresh X Reckless

Έκανε tag τη γνωστή εταιρεία στο TikTok με σκοπό να πάρει κάποια απάντηση αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση!

Ωστόσο, η εταιρεία στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως αν τα παπούτσι εκτεθούν σε υπερβολική ζέστη μπορεί να υποστούν κάποιο είδους συρρίκνωσης!

Πολλοί χρήστες έγραψαν στα σχόλια πως τρέχουν να βγάλουν τα παπούτσια από το αμάξι τους ενώ ένας άλλος έγραψε πως θα μπορούσε να επιστρέψει το παπούτσι στο αρχικό του μέγεθος αν το βάλει σε βραστό νερό και έπειτα το στεγνώσει με πιστολάκι!

Tσέκαρε και αυτά: