Δανάη Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, καθώς η ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο τους παιδί και είναι όλοι ενθουσιασμένοι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μόλις ανάρτησε τη φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebs που θέλησαν να της ευχηθούν! Όμως, ο σύζυγος της έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση και μας έδειξε μια φωτπγραφία της από τις διακοπές τους.

“Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις οτι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)”, έγραψε ο σύζυγος της στο Instagram!

 

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο σύζυγος της παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο με πολιτικό γάμο και όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός στο HELLO, ήταν κάτι που ήθελαν να το γιροτάσουν με τα δικά του αγαπημένα πρόσωπα!

“Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους”. 

Τσέκαρε και αυτά: