Dating app

Στις μέρες μας είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βγει κανείς ραντεβού μέσω dating app, όπως το Tinder, ωστόσο υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά σε αυτή την λογική.

Αρκετοί που έχουν βγει ραντεβού μέσω dating app κατάφεραν να έχουν μία καλή εμπειρία, ενώ άλλοι το ακριβώς αντίθετο.

Τα υπέρ και τα κατά ενός dating app:

Πρόσβαση – Υπέρ: Τα ραντεβού μέσα από εφαρμογή γνωριμιών, σου προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία, όσον αφορά στα άτομα που μπορείς να προσεγγίσεις σε σχέση με την αληθινή ζωή.

Για πολλούς που ψάχνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στη ζωή τους, είναι αρκετά βοηθητικό, όπως επίσης και σε άτομα που μένουν στην επαρχία και η επιλογές είναι ακόμη λιγότερες.

Τα Κατά: Αρκετοί βλέπουν την πρόσβαση σαν να “ψωνίζουν” που το κάνει αυτομάτως να μετατραπεί σε μειονέκτημα. Πολλοί δεν προσπαθούν να δουν πιο βαθιά στον άνθρωπο και μένουν μόνο στην επιφάνεια.

Συμβατότητα – Τα Υπέρ: Είναι μερικά dating app που σου προσφέρουν τεστ για να δεις αν ταιριάζεις με την προσωπικότητα του κάθε ατόμου.

Το Tinder δεν έχει κάποια ιδιότητα σαν αυτή, ωστόσο προσφέρει μία μικρή περιγραφή, που δίνουν μερικές πληροφορίες, όπως επίσης και φωτογραφίες.

Τα Κατά: Το αρνητικό σε αυτό το κομμάτι είναι ότι όσες σελίδες και να γράψει κάποιος για τον εαυτό του, δεν θα καταλάβεις αν ταιριάζετε ή όχι μέχρι να γνωριστείτε από κοντά.

Ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει μία εικόνα για τον εαυτό του που είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Επικοινωνία – Τα Υπέρ: Η γνωριμία μέσω κάποιου dating app έχει το θετικό ότι μπορείς να μπεις στην διαδικασία να γνωριστείς με κάποιον πριν τον δεις για πρώτη φορά. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι έχουν αλληλεπίδραση, χωρίς να υπάρχει η δέσμευση του χρόνου.

Για έναν άνθρωπο που έχει πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνει ή για κάποιον που ψάχνει έναν πιο safe τρόπο προσέγγισης τους βοηθάει να βρουν ένα ταίρι πιο εύκολα.

Τα Κατά: Η επικοινωνία μέσα από μία οθόνη έχει πάρα πολλά αρνητικά, καθώς όσο κι αν προσπαθούν οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή, λείπει ένα σημαντικό στοιχείο και είναι η ζωντάνια.

Το να βλέπεις και να επικοινωνείς με την γλώσσα του σώματος, σε βοηθάει να καταλάβεις πολλά για τον συνομιλητή σου, ενώ μπορεί κάποιος να μην σου φανεί καν τόσο ελκυστικός μέσω μηνυμάτων.

Τσέκαρε και αυτά:

Joe Jonas: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη Sophie Turner

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η σχέση και ο χωρισμός με την Ζέτα Μακρυπούλια