Δέρμα

To δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος καθώς καλύπτει όλο το κορμί μας! Και ένα σημείο το οποίο θέλουμε να είναι πάντα λαμπερό και να φαίνεται εντυπωσιακό είναι το πρόσωπο μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε το πρόσωπο μας και όλο το κορμί μας αν θέλουμε να έχουμε απαλό και λαμπερό δερματάκι! Και αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι πως η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Υπάρχει ένας χυμός ο οποίος μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά και ειδικά το πρωί! Και θα σε βοηθήσει να δώσει στο δέρμα σου αυτή την λάμψη που αποζητάς!

Ένα πορτοκάλι και δυο καρότα είναι αυτά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις ένα χυμό ο οποίο είναι θρεπτικός καθώς περιέχει βιταμίνη C και D!

Θα χρειαστείς ένα πορτοκάλι καθαρισμένο,δυο καρότα και ένα ποτήρι νερό! Καθαρίζεις τα υλικά σου και τα ρίχνεις σε ένα μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν! Περνάς το μείγμα από ένα “δίχτυ” και ο χυμός είναι έτοιμος!

@taste_eat

Skin Glow 🌟💄 #skin #skinglow #healthy #healthyliving #healthyrecipes #drinks #carrot #juice #fyp #fypシ゚viral #foryou #recipe #recipes

♬ Seven (feat. Latto) – Explicit Ver. – Jung Kook & Latto

Aν γενικότερα αποζητάς τη λάμψη στο πρόσωπο σου να επιλέγεις προϊόντα τα οποία έχουν ως βάση τη βιταμίνη C και πάντα να ρωτάς τον δερματολόγο σου!

Τσέκαρε και αυτά: