Υγιεινό Φαγητό

Υγιεινό φαγητό: Με αφορμή τον 12ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024, που διεξήχθη την Κυριακή 10 Μαρτίου, η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παροχής έτοιμου & υγιεινού φαγητού στην Ελλάδα Fitness Meals, συνεργάστηκε με το κορυφαίο sports brand adidas, αναλαμβάνοντας την παροχή των γευμάτων των αθλητών της κοινότητας των adidas runners.

Η εταιρία επιμελήθηκε τόσο το pre-race menu των adidas runners, διοργανώνοντας ένα υγιεινό “pasta party” με πεντανόστιμες μακαρονάδες, όσο και το πλούσιο brunch που ακολούθησε μετά τον αγώνα της Κυριακής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

H σημαντική αυτή συνέργεια σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο portfolio της Fitness Meals ενισχύοντας επιπλέον τη δυναμική της παρουσία στον χώρο της άθλησης & του wellness.

Η Fitness Meals φέρνει την «επανάσταση» στη διατροφή, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι το υγιεινό είναι συνώνυμο με το άνοστο, τη στέρηση και τη μονοτονία. Είναι η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παροχής έτοιμου, υγιεινού, φαγητού στην Ελλάδα που δίνει
αποτελεσματικές λύσεις σε χιλιάδες καταναλωτές, εύκολα και γρήγορα με ένα απλό κλικ.

Με πάνω από 50 επιλογές πιάτων, η Fitness Μeals απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη διατροφή, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα γευστικές προτάσεις εφάμιλλες του υψηλού επιπέδου ενός ποιοτικού εστιατορίου.

Ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί στο site της εταιρείας και να διαμορφώσει εύκολα και γρήγορα το εβδομαδιαίο ή μηνιαίο διατροφικό του πρόγραμμα επιλέγοντας τα πιάτα του ένα προς ένα, με βάση τους στόχους και τις επιθυμίες του ενώ ορίζει ο ίδιος τις ημέρες παράδοσης που τον εξυπηρετούν.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω συνδρομής στο fitnessmeals.gr.

Τσέκαρε κι αυτά: