Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, όπως κάθε καλή σύντροφος, στηρίζει το αγόρι της – όπως και εκείνος – και αποφάσισε να αναρτήσει ένα story στο Instagram όπου εκθειάζει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνίστησε στην ταινία “Mediterraneo: Ο νόμος της θάλασσας” η οποία κυκλοφόρησε το 2021 και θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι επίκαιρη, καθώς τις τελευταλιες μέρες σημειώθηκε ένα τραγικο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Η ισπανοελληνική ταινία του Μαρσέλ Μπαρένα, προβλήθηκε στο θερινό ΒΟΞ με αφρομή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και έγινε συζήτηση μετά με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Γιώτα Φέστα.

Στην προβολή της ταινίας βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή η οποία θέλησε να κινητοποιήσει τον κόσμο να δει το ιδιαίτερο project στο οποίο συμμετείχε ο καλός της!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η τραγουδίστρια στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και επιλέγουν πολύ συχνά να κάνουν εμφανίσεις σε διάφορα projects που τους αφορούν!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και όποιος τους βλέπει μαζί κάνει λόγο για μια πολύ όμορφη σχέση η οποία θα μπορούσε να είναι παράδειγμα για όλους όσους δεν πιστεύουν στον έρωτα!

Τσέκαρε και αυτά: