Δήμητρα Βαμβακούση

Σε “πράκτορες” μεταμορφώθηκαν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς πρωταγωνιστούν σε καμπάνια γνωστής εταιρείας ρολογιών και “βούτηξαν” από τη γέφυρα του Καλατράβα στη Μεσογείων! 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, το ζευγάρι έκανε τα γυρίσματα τα ξημερώματα και ντυμένοι σαν ήρωες των ταινιών James Bond έκαναν με δική τους ευθύνη τις επικίνδυνες αποστολές!

O Nτάνος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε:

“Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ”.

Το ζευγάρι το οποίο έχει επιλέξει να κάνει πολλά πράγματα μαζί είναι πολύ καλά στη σχέση τους και πρόσφατα επισκέφτηκαν τον τόπο του Αγγελόπουλου όπου και η σύντροφος του γνωρίστηκε με τη μητέρα του!

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αναρτήσει πριν από κάποιες μέρες μια κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όπου ποζάρουν για χάρη γνωστού περιοδικού σαν να είναι ο James Bond και το κορίτσι του και είναι πολύ ταιριστοί μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει πολλά πράγματα αυτό το διάστημα καθώς έχει ξεκινήσει να παίζει στη σειρά “Η γη της ελιάς“, μιλά για ταινίες και για νέες συνεργασίες ενώ ασχολείται ενεργά και με τον Φύλακα Άγγελο.

Η σύντροφος του κάνει και εκείνη με τη σειρά της τα δικά της πράγματα και επιλέγει να κάνει και διάφορες τρέλες με τον καλό της αφού φαίνεται πως έχουν μια κοινή γραμμή στα θέλω τους!

 

Τσέκαρε και αυτά: