Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι Έλληνας φωτογράφος ο οποίος μας συστήθηκε μέσω του GNTM και κατάφερε να εντυπωσιάσει με την κριτική του και με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φωτογράφος έχει καταφέρει να συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία μοντέλα στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με πολλά διεθνή περιοδικά.

Το βιογραφικό και η καταγωγή

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους στην Ελλάδα και έχει μεγαλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο,  είναι πολιτογραφημένος Πειραιώτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

Ο φωτογράφος είναι ψηλό αγόρι καθώς μας κοιτά από το ύψος του 1,92. Είχε από μικρός έρωτα με τη φωτογραφία και αγόραζε φακούς και φωτογραφικές μηχανές ενώ ήταν λάτρης του φιλμ. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία και είχε επιλέξει να εργάζεται σε εταιρεία αλλά δεν μπόρεσε να μην ακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη που είναι η φωτογραφία.

Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Τζέλας, με την οποία είναι παντρεμένος τα 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κορούλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

Ο φωτογράφος έχει συμμετάσχει στο ελληνικό GNTM ενώ συμμετείχε και στο πολωνικό Next Top Model.

Έχει συνεργαστεί με τη VOGUE και το ELLE.

Το Instagram του φωτογράφου

Ο Δημήτρης Σκουλάς χρησιμοποιεί το Instagram για να μοιραστεί με τους followers του στιγμές της καθημερινότητας του.

Παρουσιάζει τις φωτογραφίσεις που κάνει για τα περιοδικά αλλά και για διάφορες καμπάνιες ενώ επιλέγει να μοιραστεί και κάποια στιγμιότυπα.

Ο φωτογράφος επιστρέφει στα τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια και θα μας απασχολήσει με το “My Style Rocks” όπου και θα κρίνει τα looks των κοριτσιών και θα κάνει ανατρεπτικές κριτικές.

 

Τσέκαρε και αυτά: