DIY

Πολλές φορές δημιουργούμε DIY προϊόντα για να καθαρίσουμε το σπίτι μας καθώς θέλουμε να αποφύγουμε τα καθαριστικά τα οποία περιέχουν χημικά τα οποία δεν κάνουν καλό στην υγεία μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Yπάρχουν κάποια υλικά τα οποία έχουμε στην κουζίνα μας τα οποία μπορούν να μας φανούν πολύ χρήσιμα όταν θέλουμε να καθαρίσουμε διάφορα σημεία του σπιτιού μας! Και η μαγειρική σόδα είναι ένα από τα καλύτερα!

Στο λογαριασμό της mama_mila στο TikTok, βρήκαμε ένα βίντεο μέσω του οποίου μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε τη δική μας πολυκαθαριστική κρέμα

Tι θα χρειαστείς: 

  • 1 κούπα μαγειρική σόδα
  • 1/3 της κούπας σαπούνι για τα πιάτα (αν βρεις πράσινο σαπούνι σε υγρή μορφή ακόμη καλύτερα)
  • 1/3 της κούπας νερό
  • αιθέριο έλαιο της επιλογής σου (3-4 σταγόνες)

Ανακατεύεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και έπειτα τα μεταφέρεις σε ένα βαποριζατέρ για να μπορείς να ψεκάζεις τις επιφάνειες που θέλεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις και να καθαρίσεις με ένα πανί!

@mama_mila_ You can find more simple home DIYs in my new book The Dream Clean (preorder link in bio) ♥️ You’ll never buy another cream cleaner again once you try this powerful DIY 🫧✨ if you loved my DIY power paste, this mix will also become your go-to! This mix can be used all around the home, like your sink, shower and glass to leave it so shiny and fresh 📌 Save this mix for your next home cleaning day ♥️ #cleaninghacks #cleaningtips #diycleaner #tipsandtricks #mamamilastips ♬ original sound – kissounds

Ωραία τα DIY καθαριστικά γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμη και σε μεταλλικές επιφάνειες ενώ το συγκεκριμένο μπορεί να καθαρίσει ακόμη και δύσκολους λεκέδες στο μπάνιο σου!

Τσέκαρε και αυτά: