Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο “Shopping Star” και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του “My Style Rocks” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” για το νέο project το οποίο αναλαμβάνει και τα γυρίσματα έχουν αρχίσει.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους”.

Όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Καγιά και αν έχει ζητήσει τη συμβουλή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω”. 

Όταν ρωτήθηκε για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και πιθανό αντικαταστάτη της δήλωσε:

“Δεν γνωρίζω αν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου στο My Style Rocks. Είναι και αυτό ένα πολύ αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ τον αγαπώ. όπως και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ”.

Τσέκαρε και αυτά: