DJ Khaled

Ο DJ Khaled ανακοίνωσε το τίτλο του πολυαναμενόμενου 13ου studio album, “GOD DID”, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από την Panik Records/Sony Music.

Με αυτή του τη κίνηση, τα social media πήραν φωτιά. Η φράση, “GOD DID”, έχει γίνει συνώνυμο του Khaled τελευταία. Φίλοι superstars όπως οι Lebron James, Kevin Hart, FANLUV και πολλοί άλλοι τον έχουν υιοθετήσει σαν να είναι κάτι δικό τους. Είναι μία φράση που πρόκειται να καθιερώσει μια νέα κουλτούρα και το ίδιο το 2022.

Πρόσφατα, ο Khaled είχε δώσει δείγματα ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική με μία σειρά από αναρτήσεις του στα social mediaπαρέα με φίλους όπως οι Drake, Future, Lil Baby όπως κι άλλοι μέσα από το studio του. Χτίζει το έδαφος και ετοιμάζεται να μας σερβίρει μουσική που θα μας καθηλώσει μία ακόμη φορά.

Όντας πολύ απασχολημένος όλο το 2022, έγινε πρωτοσέλιδο λόγω της εμφάνισής του στη σκηνή των φετινών βραβείων Oscar όταν άνοιξε το show, ενώ παράλληλα απέκτησε και το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και παρουσίασε για 2η φορά τα βραβεία Billboard Music Awards.

Πέρσι ο Khaled κυκλοφόρησε το 12ο album του, “KHALED KHALED” . Το album έγινε το 3ο στη καριέρα του που βρέθηκε απευθείας στο #1 debut του Billboard Top 200, το 6ο #1 στο Top Rap Albums Chart και το 4ο #1 στο R&B/Hip-Hop Albums Chart, ενώ κατάφερε να γίνει πλατινένιο.

Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερα από τον Khaled. Δύο λέξεις τα λένε όλα, “GOD DID”.

Τσέκαρε και αυτό : Κιάνου Ριβς : Η viral στιγμή σε αεροδρόμιο