Doja Cat

Σε γάτα μεταμορφώθηκε η γνωστή ράπερ, Doja Cat για να εμφανιστεί στο Met Gala 2023 καθώς επέλεξε να τιμήσει τον Karl Lagerfeld έχοντας ως έμπνευση τη γάτα του γνωστού σχεδιαστή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H ράπερ κατάφερε να αλλάξει την όψη του προσώπου με τη βοήθεια ειδικών προσθετικών που τοποθετήθηκαν στο πρόσωπο της και περπάτησε στο μπεζ χαλί του μεγάλου fashion event κάνοντας τους πάντες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Η 27χρονη Doja Cat φόρεσε ένα φόρεμα γεμάτο πολύτιμες πέτρες και ένα head piece το οποίο είχε γατίσια αυτιά για να θυμίζει την Choupette η οποία ήταν η γάτα του σχεδιαστή μόδας και κληρονόμος της περιουσίας του.

Το πρόσωπο της ράπερ άλλαξε τελείως καθώς δημιουργήθηκαν προσθετικά κομμάτι τα οποία άλλαξαν τη μύτη της και το στόμα της ενώ τα μάτια της έγιναν πιο σκιστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Μάλιστα, δεν ήταν η μόνη που σκέφτηκε να τιμήσει τη μνήμη του σχεδιαστή μέσω της γάτας του, αφού και ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Jared Leto ντύθηκε γάτος και εμφανίστηκε στο Μητροπολιτικό μουσείο με μια στολή γάτας. Όταν έβγαλε το “κεφάλι” κατάλαβε ο κόσμος ποιος κρυβόταν κάκτων από τη στολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Το Met Gala 2023 επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και ήταν πιο λαμπερό από ποτέ διότι δεν υπήρξε κανένας περιορισμός κατά της Covid.

 

Τσέκαρε και αυτά :