Δώρα Παπαδαντωνάκη

Η Δώρα Παπαδαντωνάκη είναι από τις λίγες γυναίκες – μάγειρες που κατάφεραν να πάρουν λευκή ποδιά στο MasterChef 2023 και εντυπωσίασε τους κριτές με το μοναδικό ταλέντο που διαθέτει στη μαγειρική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στις οντισιόν πήγε με ένα ποτέ φακοί και πουρέ από κουνουπίδι, και ήθελε να κάνει λίγες παρασκευές για να βγουν καλές και να μην έχει κάποιο ατύχημα. Η επιλογή της τη δικαίωσε διότι κατάφερε να μπει στο σπίτι.

  • Δώρα Παπαδαντωνάκη :Βιογραφικό, ηλικία, το bullying για την εμφάνιση της, τα σχόλια για τη φωνή

H Θεοδώρα Παπαδαντωνάκη είναι 33 ετών, είναι από την Αθήνα και αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star διότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της και ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει. Από μικρή ηλικία αγαπούσε τη μαγειρική και θεωρεί τον εαυτό της αρκετά σκληρό έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική ενώ πριν δούλευε πάλι στο χώρο της εστίασης αλλά σε διαφορετικά πόστα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ασχολείται με το μπαλέτο και το τραγούδι σύμφωνα με το βιογραφικό της και είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα με έντονο χαρακτήρα.

Τρία πράγματα που τη χαρακτηρίζουν

  • Είναι ηγετική
  • Είναι δυναμική
  • Είναι παρορμητική

Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram, την αναζητήσαμε αλλά δεν βρέθηκε κάποιος λογαριασμός!

  • Το bullying που έχει δεχτεί

Η Δώρα Παπαδαντωνάκη είναι μια petite γυναίκα και δεν είναι λίγες φορές που εξαιτίας της νεανικής της όψης μπορεί να μην την έχουν πάρει όσο σοβαρά θα ήθελε. Επειδή η εικόνα της δεν είναι πολύ…μαγείρισσας και έχει δεχτεί υποτιμητικά σχόλια λόγω της σωματικής διάπλασης. Ωστόσο, δηλώνει έτοιμη για όλα. Είναι πολύ εργατική και δε θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο στόχο που θέλει να πραγματοποιήσει.

  • Τα σχόλια για τη φωνή της

Η 33χρονη Δώρα όταν βρέθηκε στις οντισιόνς του ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πολύ ιδιαίτερα σχόλια  για τη φωνή της καθώς είναι έντονη.

Τη φωνή της τν έχουν παρομοιάσει με. στρουμφάκι,  με μίνιον ενώ μια μόνιμη λέξη που ακούει είναι η “τσιρίδα”. Ο “τοίχος” είναι η αγαπημένη της δοκιμασία στο ΜasterChef γιατί πιστεύει πως με τη φωνή της ακούγεται πολύ.

Τσέκαρε και αυτά :