Dua Lipa

Η Dua Lipa έχει καταφέρει πολλές φορές να κατακτήσει τα charts με τα τραγούδια της! Υπάρχουν, όμως, και φορές όπου προκύπτουν προβλήματα και η τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αγωγή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, έχει κατατεθεί αγωγή πολλών εκατομμυρίων από τον μουσικό Μπόσκο Κάντε προς την τραγουδίστρια και την εταιρεία της Warner Music Group καθώς φέρεται να μην είχαν την άδεια να χρησιμοποιήσουν την ηοχγράφηση του “talk box” στο ρεμιξ του κομματιού “Levitating”.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, στην αγωγή αναφέρεται πως έχει γίνει προφορική συμφωνία μεταξύ του καλλιτέχνη και των υπολοίπων δημιουργών και πως ήταν συμφωνημένο να χρησιμοποιηθεί μόνο στην αρχική εκδοχή.

Μέσω της αγωγής του ζητά περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για την φερόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σε διάφορα ρεμίξ όπως είναι ένα της Μαντόνα και για και εμφάνιση της Dua Lipa στα AMA. 

Η τραγουδίστρια δεν έχει τοποθετηθεί για όσα έχουν ακουστεί και συνεχίζει να κάνει διακοπές στο Κόσοβο ενώ ζει την απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ρομάν Γαβράς, με τον οποίο είχε επισκεφτεί πρόσφατα τα ελληνικά νησιά και την Ακρόπολη!

Τσέκαρε και αυτά: