Εφαρμογές γνωριμιών

Οι εφαρμογές γνωριμιών υπάρχουν στη ζωή μας για πολύ συγκεκριμένους λόγους! Μέσω αυτών μπορούμε να γνωρίσουμε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, πλάσματα τα οποία θα μας χαρίσουν λίγες στιγμές απόλαυσης ή κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσουμε μια όμορφη σχέση! Όλα είναι πιθανά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην Ισλανδία υπάρχει μια νέα τάση η οποία “επιβάλλει” κάτι πολύ απλό: να μείνεις single και να είσαι ανοιχτός/ή σε εμπειρίες που θα φτάσουν στα άκρα.

Οι άνθρωποι που ζουν στη Σκανδιναβία θεωρούνται από τους πιο ευτυχισμένους και φαίνεται να έχουν βρει το νόημα της ζωής. Πιστεύουν πώς η ελευθερία είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και το Eingledi είναι ένα νέο app που μπαίνει στον κόσμο των εφαρμογών.

 

Πρόκειται για ένα app ,μέσω του οποίο κάποιος μπορεί να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους είναι καλύτερα να είσαι single και νιώθεις πιο απελευθερωμένος!

Είναι πολλοί οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν πως όταν έχει μια σχέση, είσαι πραγματικά ευτυχισμένος αλλά μέσω του app μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει πως δε χρειάζεται να έχει σχέση για να περνά καλά!

Μέσω του app μπορεί να κοινωνικοποιηθεί κάποιος χωρίς να έχει στο μυαλό του πως πρέπει να κάνει σχέση και να ζοριστεί έτσι ώστε να εντυπωσιάσει κάποιον!

Τσέκαρε και αυτά:

Wednesday : Τα bloopers της πρώτης σεζόν

Ρετινόλη : Τι είναι και τι να προσέξεις