Wednesday

Η Wednesday είναι το νέο μας “οbsession” και η σιερά του Νetflix την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Τιμ Μπάρτον έχει ήδη γίνει ανάρπαστη και σε όλες τις παρέες συζητούν για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η έφηβη, πλέον, μικρούλα της οικογένειας Άνταμς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H γνωστή πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα bloopers της γνωστής σειράς και οι στιγμές που περνούσαν οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είναι πολύ αστείες.

H Jenna Ortega είναι στις περισσότερες σκηνές και τη βλέπουμε να προσπαθεί να πει τα λόγια της και να παίξει, αλλά υπάρχουν τριγύρω της άνθρωποι που την πειράζουν και έτσι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική η δουλειά της.

H παρέα της μικρή ντετέκτιβ που προσπάθησε να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο, περνούσε καταπληκτικά στα γυρίσματα και όλοι περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα ανακοινωθεί νέα σεζόν γιατί μέχρι στιγμής όλοι τηρούν σιγή ιχθύος!

Μάλιστα, υπάρχει και ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε πώς κυκλοφορούσε το “Thing” (το φαινομενικά κομμένο χέρι και πιστός φίλος της Wednesday ).

Περιμένουμε να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν, γιατί είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως θα υπάρξει αφού το τέλος της πρώτης σεζόν αφήνει αιχμές για συνέχεια!

Τσέκαρε και αυτά :

Άννα Βίσση : Το νέο της τραγούδι “Gazoza”

Περίεργα αυτοκίνητα : 15 οχήματα που πρέπει να δεις