Ειρήνη Μιχαήλ

Η Ειρήνη Μιχαήλ είναι μία τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το Voice, όπου ήταν στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη και κατάφερε να διαπρέψει. Άλλωστε τα τραγούδια της “Τίποτα”, “Boomerang” και το “Τι έκανες” αγκαλιάστηκαν από το κοινό.

Πλέον η Ειρήνη Μιχαήλ βρίσκεται στο δυναμικό της Panik Records και δείχνει πως θα απασχολεί του θεατές, αλλά και το χώρο του τραγουδιού για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή και την πορεία της Ειρήνης Μιχαήλ!
Από τον πρωταθλητισμό στις πίστες!
Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για την Ειρήνη Μιχαήλ είναι πως είναι πρωταθλήτρια Tae Kwo Do, αλλά ξαφνικά βρέθηκε στις πίστες νυχτερινών μαγαζιώ και ακόμα και τώρα παρά την επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, αμφιταλαντεύετε εάν έπραξε σωστά και εάν έκανε τη σωστή επιλογή τελικά.
Τι έχει αποκαλύψει για τον πατέρα της
Η γνωστή τραγουδίστρια έχει εκμυστηρευτεί πως ουδέποτε κατάφερε να γνωρίσει ή έστω να δει από κοντά τον βιολογικό της πατέρα και πλέον το μοναδικό πραγματα που έχει από εκείνον είναι μία φωτογραφία που της έδωσε η μητέρα της.
Η Ειρήνη Μιχαήλ έχει δηλώσει: “Ο πατέρας μου έκανε μία απόπειρα να βρεθούμε στα 9 μου και άλλη μία στα 14 μου αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω επαφές μαζί του”.
Όταν ήταν στην ηλικία των 22 ετών, έμαθε πως ο βιολογικός της πατέρας πέθανε και όταν συνέβη αυτό, άλλαξε σαν άνθρωπος όσον αφορά στην ιδεολογία της για τη συγχώρεση. Και τότε αποφάσισε πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν μία ευκαιρία.
Πρόσφατα η τραγουδίστρια κατάφερε πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Just the 2 of US, με τον Νίκο Κοκλώνη.
Εκεί ήταν η coach της Μαρίας Αντωνά και κατάφερε να την βοηθήσει στις δύσκολες απαιτήσεις του τραγουδιού.

Δείτε μία από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις της στο J2US

Τσέκαρε κι αυτό: