Εκλογές 2023

Πολλοί θα είναι οι πολίτες που θα χρειαστείς να μετακινηθούν από την περιοχή που μένουν για να βρεθούν στον τόπο όπου έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα και η κυβέρνηση αποφάσισε για τις εκλογές 2023 πως δε θα κληθούν να πληρώσουν διόδια.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι μπάρες σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και σε περιοχές που διαθέτουν διόδια θα είναι σηκωμένες από το βράδυ της 19ης Μαΐου για να μπορούν να οι πολίτες να περάσουν με άμεσα και να διευκολυνθεί η μετακίνηση τους.

Στη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο και στα διόδια των Αθηνών-Κορίνθου, Πατρών και σε άλλους θα μπορούν οι πολίτες να περάσουν χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο και θα ισχύει μέχρι και τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, οι μπάρες στους αυτοκινητόδρομους, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου θα είναι σηκωμένες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Μαΐου για τους οδηγούς.

Όσο αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους, θα μπορούν να “περάσουν” δωρεάν από τα διόδια, από τις 18 Μαΐου δείχνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στους ανθρώπους που εργάζονται στο πόστο των διοδίων!

Εκλογές 2023 – Η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα διόδια, να μην λάβουν χρήματα από τους πολίτες για τον σκοπό των εκλογών και αν επιθυμεί η εταιρεία μπορεί να αποζημιωθεί από το κράτος για τα κέρδη που ενδεχομένως να χάνει .

Τσέκαρε και αυτά: